NRG Wake Up

NRG Wake Up

NRG Wake Up 2560 1707 Bernard ter Horst

Vanaf 1 maart 2021 start Radio NRG met de nieuwe programmering en ik ben heel trots en blij daarvan deel uit te maken! In mijn inmiddels lange carrière als radiojock heb ik op veel verschillende dagen en tijden een programma gemaakt maar nog nooit een ware ochtendshow gepresenteerd. Vroeg opstaan ben ik al even gewend dus slaperig zal ik niet klinken. Ben jij ook in voor een dosis energieke radio waar je echt lekker wakker bij wordt?! Stem dan af op Radio NRG!

NRG Wake Up is iedere maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 9:00 te beluisteren op Radio NRG.

Radio NRG is terug! 24 uur per dag, 7 dagen per week met de uplifting hits & dancegrooves van de 90’s. Luister NRG op DAB+ in Haaglanden op kanaal 5C, Voorburg/Leiden op kanaal 11B, Zoetermeer/Rotterdam 8B, Delft/Westland 9B of online op bijna alle portals of op https://radio-nrg.com