Radio
De radiocarrière van Bernard ter Horst begon eind jaren tachtig. Sinds die tijd heeft hij nagenoeg onafgebroken diverse radioprogramma's gemaakt bij verschillende radiostations.

Als deejay begon de carrière van Bernard ter Horst al eind jaren 70. In die tijd trok hij de regio door met zijn drive-in show. Toen hij na 10 jaar de party’s wel had gezien maakte hij de overstap naar de radio. We praten over eind jaren 80. In die tijd werd er nog geen commerciële omroep toegestaan. De enige popzender die Nederland toen kende was Hilversum 3 het tegenwoordige Radio 3. Bernard deed dan ook zijn eerste radio ervaring op bij de plaatselijke ziekenomroep die hij na ongeveer 8 jaar verliet om de overstap te maken naar lokale radio.

Als je al van een doorbraak kon spreken dan was dit begin jaren 90 bij Radio NRG. Hij presenteerde in die tijd Classic Tracks een programma vol met 70’s en 80’s soul- en discoclassics. Met de verhuizing van Bernard naar een andere omroep verhuisde dit programma gewoon mee. Dit leidde er toe dat het programma Classic Tracks sinds 1995 bijna onafgebroken op de radio is uitgezonden op radio NRG, Stadsradio Delft, Megastad FM Rotterdam en Feel Good Radio. Bij deze laatste was de programmanaam inmiddels veranderd in Classic Grooves.

Nu is Classic Grooves wekelijks te beluisteren op woensdagavond bij 4ever49! Over 4ever49 gesproken; na jarenlange radio ervaring te hebben opgedaan bij verschillende radiozenders waaronder de nog niet eerder genoemde stadsradio Den Haag, ziet Bernard dit als een kroon op zijn werk als radio-DJ. Werken bij een landelijk radiostation! Naast zijn eigen bedrijf en zijn werk als voice over is hij ook ieder weekend te beluisteren op 4ever49. Tune in and Join the club!

Website 4EVER49 Radio