REPLAY RADIO
Uitzending gemist of wil je het programma gewoon nog een keer horen? Luister hier naar je favoriete radioshow!


NRG WAKE UP

Uitzending iedere werkdag van 07:00 tot 09:00 | Radio NRG
Vanaf 1 maart 2021 is Radio NRG gestart met de nieuwe programmering en ik ben heel trots en blij daarvan deel uit te maken! In mijn inmiddels lange carrière als radiojock heb ik op veel verschillende dagen en tijden een programma gemaakt maar nog nooit een ware ochtendshow gepresenteerd. Vroeg opstaan ben ik al even gewend dus slaperig zal ik niet klinken. Ben jij ook in voor een dosis energieke radio waar je echt lekker wakker bij wordt?! Stem dan af op Radio NRG!
Een uitzending van NRG Wake Up gemist? Luister deze hier terug!


CLASSIC TRACKS

Uitzending iedere zondag van 19:00 tot 21:00 | Radio NRG
Het radioprogramma Classic Tracks geproduceerd en gepresenteerd door Bernard ter Horst  is uniek voor liefhebbers van 80’s soul en disco en bestaat al sinds 1995. Classic Tracks werd voor het eerst uitgezonden bij radio NRG. Nadat de zender ophield te bestaan is deze radioshow achtereenvolgens uitgezonden door Stadsradio Delft en Megastad FM Rotterdam. Sinds november 2020 is het programma weer terug op het oude nest en is wekelijks op zondagavond te beluisteren op Radio NRG.
De laatste uitzending van Classic Tracks gemist? Luister deze hier terug!  Of ga naar Mixcloud voor alle uitzendingen.


CLASSICGROOVES

Het live radioprogramma ClassicGrooves vindt zijn oorsprong bij de radioshow Classic Tracks en werd voor het eerst uitgezonden in 2015 bij Open Rotterdam. Sinds 2017 was ClassicGrooves te beluisteren bij Feel Good Radio. Het programma werd geproduceerd en gepresenteerd door Bernard ter Horst en Remco Ruijgers en was razend populair bij de liefhebbers van 70’s en 80’s soul en disco.
De laatste uitzending van ClassicGrooves was op 19 januari 2021. Luister deze hier terug!  Of ga naar Mixcloud voor alle uitzendingen.